Benløse koteletter med mangosalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Benløse koteletter med mangosalat

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Benløse koteletter med mangosalat

koteletter mango Foto: opplysningskontoret for egg og kjøtt

Oppskrift

Vurdering

0.7 (2 stemmer)
Sammensetningen av søt mango, løk og sprøstekte koteletter vil overraske smaksløkene.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ts
2ss
Ingefær(frisk, revet)
1stk
Koriander(en halv potte frisk koriander)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær bort bein og det meste av fettet på kotelettene. Brun kotelettene 2-3 minutter i en varm panne. Dryss på salt og pepper og etterstek på svak varme under lokk i ca. 5 minutter.

  2. Skjær rødløk i tynne båter. Skrell mango og del i terninger. Stek rødløk og mango raskt. Tilsett ingefær og koriander. Krydre eventuelt med salt og pepper.

  3. Server kotelettene med basmatiris og mangosalat. Server gjerne litt søt chilisaus til.

koteletter mango Foto: opplysningskontoret for egg og kjøtt

Oppskrift

Vurdering

0.7 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN