Biff Lindstrøm
Biff Lindstrøm Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
5min
totalt
30min

Biff Lindstrøm

nivå
Middels
aktiv
5min
totalt
30min

Biff Lindstrøm

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Retten er oppkalt etter den norske polar ­- kokken Adolf Henrik Lindstrøm, som med sine kokkekunster holdt kjente polarhelter friske og sunne på flere ekspedisjoner. Lindstrøm fulgte Roald Amundsen på flere av hans ferder.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ts
1stk
1dl
2stk
Potet(kokt i små terninger)
2ss
Løk(finhakket)
2ss
Rødbete(syltede rødbeter, finhakket)
2ss
Sylteagurk(hakket)
2ss
Smør(evt. olje, til steking )

SLIK GJØR DU

  1. Bland kjøttdeigen med salt og pepper og rør inn melk og egg som er sammenpisket.

  2. Rør poteter, løk, rødbeter og agurker inn i deigen, sammen med kapers.

  3. Form farsen til 8 litt høye biffer. Brun smør i en stekepanne og stek biffene på middels varme i 2-3 min.
    på hver side.

  4. Biff Lindstrøm serveres ofte med stekte poteter, speilegg og syltede rødbeter.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN