Biffer med varm salat
Biffer med varm salat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
25min

Biffer med varm salat

nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
25min

Biffer med varm salat

Hjemmelaget biffer med fetaost. Server med varm salat av sopp, rødløk, vårløk, kikerter, honning, ruccolasalat og oliven. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Litt fetaost i kjøttdeigen gjør biffene smakfulle og mettende sammen med soltørkede tomater.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
75g
1stk
1stk
1klype(r)
1klype(r)
2ss
Solsikkeolje(til steking)

Til servering

1pakke(r)
2dl
Yoghurt(naturell)
2ss
Honning(flytende)

SLIK GJØR DU

  1. Bland kjøttdeigen med smuldret fetaost, soltørkede tomater, egg og finhakket løk. Tilsett salt og pepper. Form til fire biffer og stek dem på middels sterk varm i olje eller smør i cirka 3 minutter på hver side. Hold biffene varme.

  2. Skjær sopp i mindre biter og stek dem lett sammen med tynne skiver rødløk og vårløk. Bland i kokte kikerter og smak til med salt, pepper, honning og eddik. Vend i salat og oliven.

  3. Server biffene med salaten, spirene og yoghurt som er blandet med honning.

Hjemmelaget biffer med fetaost. Server med varm salat av sopp, rødløk, vårløk, kikerter, honning, ruccolasalat og oliven. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN