Biscotti
Biscotti Oppskrift
nivå
Vanskelig
aktiv
25min
totalt
1t 30min

Biscotti

nivå
Vanskelig
aktiv
25min
totalt
1t 30min

Biscotti

GOD OG UNORSK: Da Karla Siverts bakte til jul med kolleger, valgte de italienske biscotti. En fantastisk kjekskake til kaffen.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.7 (7 stemmer)
Denne deilige, italienske kjekskaka er perfekt sammen med kaffe, gjerne en espresso. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
Smør(kaldt)
250g
Hvetemel(husk mel til utbaking)
0.5stk
Vaniljestang(frøene)
1stk
Sitron(finrevet skall)
0.5ts
2stk
Egg(store)
100g
Aprikos(tørket, i små terninger)
1stk
Eggehvite(til pensling)

SLIK GJØR DU

  1. Rist nøttene i ovnen på 150 grader i 15 minutter, og avkjøl.

GOD OG UNORSK: Da Karla Siverts bakte til jul med kolleger, valgte de italienske biscotti. En fantastisk kjekskake til kaffen.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.7 (7 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN