Biscotti med aprikoser og mandler
Biscotti med aprikoser og mandler Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
45min

Biscotti med aprikoser og mandler

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
45min

Biscotti med aprikoser og mandler

Kos deg med noe ekstra godt til kaffen, som biscotti med aprikoser og mandler du har laget selv Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Deilige småkaker som kan pakkes inn i små cellofanposer.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5dl
0.5dl
Aprikos(tørket)
100g
2stk

SLIK GJØR DU

  1. Hakk mandler og aprikoser grovt. Rør smør og sukker porøst og lett, rør i eggene, ett av gangen. Tilsett de øvrige ingrediensene. Arbeid alt raskt sammen til en deig.

  2. Del deigen i tre og trill ut til pølser. Legg disse på en stekeplate dekket med bakepapir.

  3. Stek kakene midt i ovnen på 200° i ca. 15 minutter. Skjær lengdene i ca. 3 cm brede biter på skrå. Legg dem, med snittflaten opp, tilbake på platen og «rist» dem ca. 4 minutter på hver side. Avkjøl på rist, før du legger dem i tett boks.

Kos deg med noe ekstra godt til kaffen, som biscotti med aprikoser og mandler du har laget selv Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN