Bjørnebærkaker
Bjørnebærkaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Bjørnebærkaker

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Bjørnebærkaker

Søte og sprø bakverk gjør suksess! Småkaker med fyll av vispet kremfløte, vaniljekrem og bjørnebær. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Søte og sprø bakverk gjør suksess! Disse kan også serveres som en liten dessert. Bruk bær du har tilgang til. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. 1. Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av varmen. Rør i havregryn, sukker, mel og bakepulver. Trykk deigen ut i en langpanne, 25 x 35 cm, som er kledd med bakepapir.

    2. Stek kaken midt i ovnen 12–15 minutter ved 200°. Tegn opp 12 biter med skarp kniv mens kaken fortsatt er varm. La kaken avkjøles i langpannen. Skjær forsiktig løs rutene fra hverandre.

    3. Like før servering piskes fløten til krem. Fordel vaniljekrem på halvparten av kakene, legg på bjørnebær og litt krem. Legg på resten av kakene og pynt.

Søte og sprø bakverk gjør suksess! Småkaker med fyll av vispet kremfløte, vaniljekrem og bjørnebær. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN