Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche
Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 30min

Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche

nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 30min

Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche

Deilig pai med bjørnebær og smakfull sitron-crème fraîche. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Paiskall

Saus

1beger
1stk
Sitron(Revet skall og saft)

SLIK GJØR DU

  1. 1. Bland alle ingrediensene til deigen i en food prosessor og la maskinen gå til alt er smuldret og blir en deig. Dekk en form 22 cm i diameter med deigen og prikk hull i bunnen. Sett formen i kjøleskapet i 30 minutter.

    2. Forstek paiskallet ved 175° i 15 minutter.

    3. Pisk eggehvitene til et fast skum. Tilsett sukker og pisk i noen minutter til. Vend mandlene og bærene forsiktig i røren.

    4. Hell røren i paiskallet og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter. Marengsen skal få fin gyllen farge.

    5. Visp crème fraîche og melis. Tilsett sitronskall og sitronsaft. Server paien lunken med sausen til.

Deilig pai med bjørnebær og smakfull sitron-crème fraîche. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN