Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 30min

Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche

nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 30min

Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche

Deilig pai med bjørnebær og smakfull sitron-crème fraîche. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (5 stemmer)

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Paiskall

Saus

1beger
1stk
Sitron(Revet skall og saft)

SLIK GJØR DU

  1. Bland alle ingrediensene til deigen i en food prosessor og la maskinen gå til alt er smuldret og blir en deig. Dekk en form 22 cm i diameter med deigen og prikk hull i bunnen. Sett formen i kjøleskapet i 30 minutter.

  2. Forstek paiskallet ved 175° i 15 minutter.

  3. Pisk eggehvitene til et fast skum. Tilsett sukker og pisk i noen minutter til. Vend mandlene og bærene forsiktig i røren.

  4. Hell røren i paiskallet og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter. Marengsen skal få fin gyllen farge.

  5. Visp crème fraîche og melis. Tilsett sitronskall og sitronsaft. Server paien lunken med sausen til.

Deilig pai med bjørnebær og smakfull sitron-crème fraîche. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN