Blåbær- og bringebærpai
Blåbær- og bringebærpai Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min

Blåbær- og bringebærpai

nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min

Blåbær- og bringebærpai

Smakfull blåbær- og bringebærpai Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Pai med bær og krem er alltid en vinner. Kjøp ferdig paideig hvis du vil gjøre det ekstra enkelt.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. 1. Sett ovnen på 175°.


    2. Begynn med paideigen. Skjær smøret i biter. Bland smør, melk, sukker og brunt sukker for hånd eller i food prosessor. Tilsett vann og arbeid deigen raskt sammen.


    3. Trykk deigen ut i en paiform ca. 24 cm i diameter. Sett kjølig i ca. 30 minutter.


    4. Bland sammen brunt sukker og potetmel. Tilsett bærene og rør rundt. Hell bærblandingen i paiformen.


    5. Stek midt i ovnen i ca. 30 min. Server med is eller pisket krem.

Smakfull blåbær- og bringebærpai Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN