Blåbær-panna cotta
Blåbær-panna cotta Oppskrift
nivå
Vanskelig
aktiv
30min
totalt
6t 40min

Blåbær-panna cotta

nivå
Vanskelig
aktiv
30min
totalt
6t 40min

Blåbær-panna cotta

Smakfull blåbær-panna cotta Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

4.2 (2 stemmer)
Panna cotta er en herlig fløtepudding som alle elsker. Her har vi laget den med blåbærtopping.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
Gelatin(plater)
1.5dl
100g
Kremost(naturell til baking, gjerne vanilje)

SLIK GJØR DU

  1. 1. Kok blåbær med 50 g sukker et par minutter og avkjøl. Legg gelatinplatene i kaldt vann, ca. 7 minutter.


    2. Hell melk, fløte og resten av sukkeret i en kjele. Del vaniljestangen på langs, skrap ut innholdet og rør det i melkeblandingen. Kok forsiktig i et par minutter.


    3. Ta kjelen av varmen, klem vannet av gelatinplatene og legg dem i. Rør og avkjøl i ca. 10 minutter.


    4. Visp melkeblandingen sammen med kremosten til en glatt og fin konsistens. Fyll panna cotta-blandingen i fire glass. Sett dem kjølig i ca. 6 timer.


    5. Topp med bærsaus. 

Smakfull blåbær-panna cotta Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

4.2 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN