Blåskjell i terteskjell med kremsaus
Blåskjell i terteskjell med kremsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Blåskjell i terteskjell med kremsaus

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Blåskjell i terteskjell med kremsaus

Dette er en snedig og god smårett som er god til forrett. Terteskjell finner du i butikken. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Ferdige terteskjell finner du i butikken.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
25stk
Blåskjell(dampede)

Kremsaus

2dl
Fiskekraft(vann+terning eller blåskjellkraft)
1klype(r)
Kruspersille(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Lag sausen. Smelt smøret, rør inn mel og spe med fiskekraft til en fyldig saus. Bruker du blåskjellkraft, må du smake at den ikke er for salt. Om nødvendig, spe den ut med vann.

    Rør inn fløten, gi sausen et godt oppkok og smak den til med sitronsaft, salt og pepper.

    Varm terteskjellene forsiktig ved 150° i ca. 5 minutter.

    Fordel blåskjellene i terteskjellene og hell sausen over. Dryss persille på toppen og server.

Dette er en snedig og god smårett som er god til forrett. Terteskjell finner du i butikken. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN