Blåskjell med salsa verde Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min

Blåskjell med salsa verde

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min

Blåskjell med salsa verde

Salsa verde slenger du raskt sammen. Server med nydampende blåskjell. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.2 (6 stemmer)
Salsa verde er en grønn saus man lager på noen strakser ved å kjøre alt sammen i en stavmikser. Server sausen i nydampede blåskjell og kos deg med et duggfriskt glass Sancerre.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Kjør alle ingrediensene (uten om blåskjell) i kjøkkenmaskin til en jevn saus. Damp blåskjellene og brekk av halvdelen uten kjøtt. Legg på litt salsa verde og server.

Salsa verde slenger du raskt sammen. Server med nydampende blåskjell. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.2 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN