Blåskjell på grillen
Blåskjell på grillen Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Blåskjell på grillen

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Blåskjell på grillen

RASKT FERDIG: Blåskjell på grillen

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Blåskjell er enkelt å grille og blir raskt ferdig. Perfekt å servere som snacks mens man venter på at resten av grillmaten blir klar. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Sjalottløk(finhakket)
1klype(r)
Ingefær(eller så mye som en tommel, finstrimlet)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Rens blåskjellene og legg dem over på et aluminiumsbrett eller i en kjele. Du kan også bruke aluminiumsfolie som du former som en ball. 

  2. Ha på hvitvin, fløte, løk og ingefær og vend dette lett rundt. Sett på lokket eller tett igjen aluminiumspakken. Grill til skjellene har åpnet seg, og rist gjerne litt på dem underveis. 

  3. Når alle skjellene har åpnet seg, drysse over en neve kjørvel. Vend alt lett sammen så smakene blander seg.

RASKT FERDIG: Blåskjell på grillen

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN