Blomkålcouscous med mandler
Blomkålcouscous med mandler Oppskrift
nivå
Lett
totalt
15min

Blomkålcouscous med mandler

nivå
Lett
totalt
15min

Blomkålcouscous med mandler

Kjapp og enkelt tilbehør med mandler og blomkål. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Dette er en spennende salat med blomkål og mandler og den er perfekt å servere til f.eks. spekemat.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
20stk
Mandler(grovhakket)
1stk
1klype(r)
1klype(r)
0.5bunt
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Del blomkål i buketter og skjær bort den tykke stokken.

  2. Kjør blomkålen helt fint i en food prosessor. Du kan også grovrive blomkålen på rivjern.

  3. Vask vårløken og skjær i tynne ringer.

  4. Finhakk persille og bland med blomkålen. Riv skallet og press saften av sitronen. Vend med de øvrige ingrediensene i bollen sammen med olje. Smak til med salt og pepper.

  5. Bland crème fraîche og hakket kjørvel og smak dressingen til med salt og pepper.

  6. Server salaten med dressingen og gjerne god spekeskinke. Pynt med knuste røde pepperkorn.

Kjapp og enkelt tilbehør med mandler og blomkål. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN