Blomkålsuppe og medisterspyd med ost
Blomkålsuppe og medisterspyd med ost Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min

Blomkålsuppe og medisterspyd med ost

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min

Blomkålsuppe og medisterspyd med ost

God og enkel lavkarbo-rett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Deilig og kremet suppe!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Medisterspyd

1stk
2stk
2dl

SLIK GJØR DU

  1. Suppe: Kok blomkålen myk i buljong og vann. Ta av noen fine småbuketter ti å pynte med. Tilsett fløten og la det koke sammen, salte om det trengs.

    Kjør til en glatt suppe i food processor eller med stavmikser. La den hvile til like før måltidet.

    Spyd: Alle ingrediensene til medisterkakene skal være ordentlig kalde. Finriv løken og bland denne, ost og deig raskt sammen (om deigen kjennes for hard kan man ta i litt kaldt vann).

    Ta olje på hendene og form avlange kjøttkaker som stekes på alle sider ved middels varme. Tre kakene på spydd etterpå.

    Kok opp suppen og spe med vann om den kjennes for tykk. Bland i en neve fersk hakket persille og server rykende varm med de nystekte spydene.

God og enkel lavkarbo-rett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN