Boller med kokos
Boller med kokos Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t 15min

Boller med kokos

nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t 15min

Boller med kokos

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

Er du glad i kokos, er disse bollene midt i blinken. Stek dem gjerne i muffinsformer.      

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
5dl
0.25ts

Fyll

100g
1stk
Egg(Til pensling)

SLIK GJØR DU

  1. Smuldre gjær i en bakebolle. Smelt smøret og tilsett melken. La det bli fingervarmt, ca. 37°. Hell noe av væsken over gjæren og rør til den er oppløst. Tilsett sukker, sirup og salt.

    Arbeid inn hvetemel til deigen slipper bollen. Hev under plast i 20–30 minutter.

    Bland sammen ingrediensene til fyllet. Sett muffinsformer på stekeplate og fordel deigen i formene (små boller). Pensle med sammenvispet egg.

    Lag et hull i hver bolle med en finger og legg litt fyll i hvert hull. Hev bollene under plast
    i ca. 20 minutter.

    Stek bollene midt i ovnen ved 250° i 8–10 minutter og avkjøl på rist.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN