Bønne- og chorizowrap
Bønne- og chorizowrap Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
40min

Bønne- og chorizowrap

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
40min

Bønne- og chorizowrap

Smakfull bønne- og chorizowrap Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

På fredagskvelden står taco på menyen i mangt et hjem. Her får du noen nye varianter med meksikanske smaker. En wrap rulles sammen med fyll inni. Bønner er mye brukt i det meksikanske kjøkken.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
6stk
Lefse(tortillabrød)
3ss
Jalapeño(pepper)
0.5stk
4stk
1stk
Rødløk(tynne ringer)

SLIK GJØR DU

  1. Mos avokadokjøttet med limesaft og noen tabaskodråper. Bland med lett rømme. Smør dette utover oppvarmede tortillabrød.


  2. Fordel bønner og jalapenopepper, chorizopølse, salat, tomater og rødløk over brødet.


  3. Rull sammen til en wrap. Server med tacosaus og en salsa med paprika, mais, tomater og agurk.

Smakfull bønne- og chorizowrap Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN