Bounty-sjokolade
Bounty-sjokolade Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t

Bounty-sjokolade

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t

Bounty-sjokolade

Hjemmelaget bounty sjokolade. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Her er noen godbiter du kan lage og ha på lur i kjøleskapet.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5ss
Kokosolje(Coca - ekstra virgin kokosnøttolje. )
130g
Sjokolade(minst 70% )

SLIK GJØR DU

  1. 1. Smelt cocosa i en kjele på svakeste varme. Tilsett sukrin og rør godt. Rør inn kokosmelk og fløten på svak varme til alt er jevnt blandet. Tilsett kokos og rør alt godt sammen.

    2. Avkjøl dette til det er blitt kaldt (gjerne én time i kjøleskap). Ta ut og form ca. 12–14 kuler som du trykker sammen med hendene til de er faste. Sett dem i fryseren til de er fryste.  

    3. Smelt sjokoladen i vannbad og hold den varm. Dypp de dypfryste kulene i den varme sjokoladen, og legg på bakepapir.
    Sett dem en time i fryseren, slik at sjokoladen stivner helt. Oppbevares i kjøleskap.

Hjemmelaget bounty sjokolade. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN