Breiflabb på spidd
Breiflabb på spidd Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min

Breiflabb på spidd

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min

Breiflabb på spidd

Breiflabb på spyd med dadler, bacon, sjalottløk og småtomater er en spennende grillrett. Server med potetsalat og brød. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Breiflabb er fast i fisken og derfor godt egnet til å sette på spyd. Her har den følge av dadler, små sjalottløk og småtomater.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Breiflabb(filet)
8stk
Dadler(uten stein)
4skiver
8stk

SLIK GJØR DU

  1. 1. Skjær fisken i store terninger. Del baconskivene i to og surr en halv rundt hver daddel.

    2. Rens sjalottløkene. Sett alt vekselvis på spyd.

    3. Rør sammen olje, sitron, soyasaus og pepper og pensle spydene med det.

    4. Stek på grill til fisken er så vidt gjennomstekt, 4–5 minutter sammenlagt. Snu spydene ofte så de blir jevnt stekt.

    5. Server med potetsalat og brød.

Breiflabb på spyd med dadler, bacon, sjalottløk og småtomater er en spennende grillrett. Server med potetsalat og brød. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN