Brimis gammeldagse sirupskake
Brimis gammeldagse sirupskake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t 30min

Brimis gammeldagse sirupskake

nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t 30min

Brimis gammeldagse sirupskake

Klassisk sirupskake slik Arne Brimi gjør det Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.8 (64 stemmer)
Denne enkle sirupskaka er en klassiker på Vianvang. Begynner blodsukkeret å synke i løpet av arbeidsdagen, hjelper det godt med en liten kakebit i kaffepausa. Lagres kaka kjølig, holder den seg fersk og god i flere dager.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp sirup, sukker og smør, og avkjøl litt

  2. Bland sammen alt krydderet og ha det sammen med melet. Rør inn mel og krydderblanding vekselvis med melk til en tjukk, jevn røre

  3. Smør en kakeform, hell i røra og stek ved 180 grader i rundt 1 time

Klassisk sirupskake slik Arne Brimi gjør det Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.8 (64 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN