Brimis kålrotmos
Brimis kålrotmos Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Brimis kålrotmos

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Brimis kålrotmos

Kålrotmos hører med til pinnekjøttmiddagen. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

En god kålrotmos er en selvfølge som tilbehør til pinnekjøtt, men smaker også veldig godt til annet salt eller røkt kjøtt.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
200g
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Del kålrot og gulrøtter opp i grove deler og legg i en kjele. Hell på vann til det dekker, og kok til det er mørt.

  2. Slå av vannet, og mos rotfruktene sammen med godt smør og fløte. Smak til med salt og nykvernet, svart pepper.

  3. Det er også godt å blande inn litt av kraften fra pinnekjøttet, men husk da å smake til med salt etter at du har rørt inn pinnekjøttkraften.

Kålrotmos hører med til pinnekjøttmiddagen. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN