nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Brimis pizzasaus
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Brimis pizzasaus
Oppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
2.6 (156 stemmer)
Denne tomatsausen er laget etter filosofien «mest mulig tomat, minst mulig annet». Den holder seg mange dager på et tett glass i kjøleskapet, og egner seg også fint til frysing.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær tomatene i terninger. Bruk gode tomater, noen ganger er det store, vanlig tomater som er best, andre ganger er det små cherrytomater. Bland gjerne forskjellige typer.
Ha sjalottløk, tomater, olivenolje, vann og en klype salt i en romslig kjele eller panne, og la alt koke på lav varme til tomatene safter seg skikkelig.
Kjør alt til en glatt saus i en blender. Smak til med litt ekstra salt og pepper til slutt.
Oppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
2.6 (156 stemmer)