Bringebær med appelsinkrem  Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
24t

Bringebær med appelsinkrem

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
24t

Bringebær med appelsinkrem

En kjempegod og enkel dessert som det er lurt å lage mye av, for du kommer til å få ønsker om påfyll. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.1 (10 stemmer)
En kjempegod og enkel dessert som det er lurt å lage mye av, for du kommer til å få ønsker om påfyll.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Appelsinkrem

1stk
Appelsin(skall)
4stk

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp sukker og vann, og eventuelt 1/2 vaniljestang.

  2. Legg hele bringebær på glass og slå over sukkerlaken. Sett på et tett lokk og sett bærene på kjøling noen timer, gjerne natta over.

  3. Vask appelsinen godt, og riv skallet på et fint jern. Pass på at bare det gule kommer med.

  4. Kok opp fløten sammen med appelsinskall og sukker.

  5. Slå eggene sammen i en egen bolle. Pisk den varme fløteblandinga inn i eggene til en fin og glatt krem.

  6. Denne kremen kan serveres avkjølt eller lun. Hell kremen i kopper, og lun den i stekeovn på 100 grader i 15 minutter.

En kjempegod og enkel dessert som det er lurt å lage mye av, for du kommer til å få ønsker om påfyll. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.1 (10 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN