Bringebær– og bjørnebærpai
Bringebær– og bjørnebærpai Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t

Bringebær– og bjørnebærpai

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t

Bringebær– og bjørnebærpai

En deilig pai med bringebær og bjørnebær! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Bringebær og bjørnebær er en god kombinasjon som fyll ipaien. Men bland gjerne andre bær også. Både rips og solbær er nydelig sammen med jordbær.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Paibunn

100g

Pynt

1pakke(r)
Kremfløte(pisk krem og pynt med bær og mynteblader. )

SLIK GJØR DU

  1. Bland smør, hvetemel, sukker og eggeplomme i en food prosessor og kjør raskt sammen til en deig.

    Trykk ut deigen i bunnen og opp på kanten i en paiform ca. 24 cm i diameter. Sett paien kaldt ca. 30 minutter.

    Forstek paiskallet midt i ovnen ved 200º i ca. 10 minutter.

    Fordel bærene i paiskallet. Bland sammen sukker og potetmel og strø over bærene.

    Stek paien ytterligere ca. 20 minutter ved 180º.

    Server paien nystekt med pisket krem. Pynt med bær og grønne blader.

En deilig pai med bringebær og bjørnebær! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN