Bringebær-pannacotta med kanel
Bringebær-pannacotta med kanel Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
3t

Bringebær-pannacotta med kanel

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
3t

Bringebær-pannacotta med kanel

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Prøv deg på denne lekre desserten!      

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Gelatin(plater)
0.75dl
0.5krm
3dl
Lettrømme(evt. seterrømme)

SLIK GJØR DU

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.

  2. Bland bringebær, sukker og kanel i en kjele og kok opp under omrøring. Ta kjelen bort fra platen.

  3. Kryst vannet ut av gelatinplatene, ha dem i bærblandingen og rør til de er oppløst. Avkjøl litt før rømmen røres i. Hell opp i små glass, som sett kjølig i minst 3 timer.

  4. Pynt gjerne med litt vispet krem, noen bringebær og kryddergrønt.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN