nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min
Bringebærbrownies
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min
Bringebærbrownies
Bringebær og sjokolade er en utrolig vellykket smakskombinasjon.
DETTE TRENGER DU
PERSONER100g
50g
Melkesjokolade(eller lys sjokolade)
130g
200g
2stk
75g
Hvetemel(gjerne glutenfritt bakemel)
2ss
100g
SLIK GJØR DU
Bryt sjokoladen i biter og smelt den sammen med smør og sukker i en kjele. Rør forsiktig med en tresleiv. Ta kjelen fra varmen. Rør inn eggene, ett av gangen. Rør inn melet blandet med kakaoen. Bland i halvparten av bringebærene.
Hell røren i en liten langpanne (ca. 15 cm x 20 cm) dekket med bakepapir. Hell over resten av bringebærene.
Stek midt i ovnen ved 180° i ca. 25 minutter. Kaken kan med fordel være litt bløt i konsistensen. Ønsker du den helt gjennomstekt, lar du den står lenger i ovnen.
Avkjøl før du skjærer den i biter. Dryss gjerne på litt melis ved servering og pynt med ferske bringebær.