Bringebær­moussekake
Bringebær­moussekake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t 20min

Bringebær­moussekake

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t 20min

Bringebær­moussekake

Bringebær­moussekake med deilig kjeksbunn og fyll av hvit sjokolade, kremfløte, kremost og friske bringebær. Pynt med bringebær og hvit sjokolade. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kjeks og sjokolade gjør bunnen ekstra god, og moussen blir lett og søt med den hvite sjokoladen. Her kan du også bruke alle typer bær og mørk sjokolade som pynt. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Bunn

200g
Digestive(ca. 15 stk. )

SLIK GJØR DU

  1. Knus kjeksene til fine smuler. Bryt den mørke sjokoladen i mindre biter og smelt over vannbad eller i mikroovnen.

  2. Bland den smeltede sjokoladen i smulene og rør om til alt er godt blandet. Trykk smulene jevnt ned i bunnen av rund form, ca. 20 cm i diameter. La bunnen stå kjølig mens fyllet lages.

  3. Bryt den hvite sjokoladen i biter og smelt over vannbad eller i mikroovnen. Pisk fløten til krem og rør i kremosten til en glatt ­konsistens. Vend i smeltet ­sjokolade og rør den igjen glatt. Vend i bringebærene.

  4. Fordel fyllet jevnt ut i formen og sett den tilbake i kjøleskapet i minst 1 time eller til fyllet har ­stivnet og holder formen.

  5. Løsne kaken fra formen når den skal serveres. Pynt med ferske bringebær, høvlet hvit sjokolade og evt. litt sitronmelisse.

Bringebær­moussekake med deilig kjeksbunn og fyll av hvit sjokolade, kremfløte, kremost og friske bringebær. Pynt med bringebær og hvit sjokolade. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN