Bringebærmuffins Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Bringebærmuffins

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Bringebærmuffins

Bringebærmuffins er aller best mens bærene ennå er varme. Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.2 (70 stemmer)
Disse små og lettvinte kakene smaker helt nydelig, og aller best er de mens bringebærene ennå er varme.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Rør smør og sukker hvitt. Bruk romtemperert smør.

  2. Tilsett ett og ett egg, og rør godt inn.

  3. Bland de tørre ingrediensene sammen og rør dette forsiktig inn i røra vekselvis med melka.

  4. Fyll muffinsformer 3/4 fulle og sett 2-3 bringebær oppi hver form. Dyttes litt nedi røra.

  5. Stekes på 200 grader i rundt 20 min., og serveres nystekte.

Bringebærmuffins er aller best mens bærene ennå er varme. Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.2 (70 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN