Bringebærpai
Bringebærpai Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min

Bringebærpai

nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min

Bringebærpai

Deilig og fruktig pai med vaniljesmak og bringebær. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Her er en pai med nydelig smak av vanilje og bringebær.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Paideig

200g
Mandler(finmalt. Eller mandelmel)
80g
Sukrin(melis-type)
100g
1stk
1ss
Vann(kaldt)

Fyll

1stk
Vaniljestang(frøene)
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kjør ingrediensene til paideigen raskt sammen i en food processor. La den hvile en halv time i kjøleskapet.

    Kjevle ut og kle paiformen. Legg i tørkede erter eller bønner, og stek paiskallet ved 180˚ i 20–25 minutter eller til det blir gyllent og gjennomstekt. Avkjøl.

    Rør mascarpone med sukrin og vaniljefrø. Pisk fløten til krem, og vend den inn. Fyll kremen i paiskallet, og pynt med bringebær. Eventuelt siktet melis til slutt. 

Deilig og fruktig pai med vaniljesmak og bringebær. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN