Bringebærpai med kokostosca
Bringebærpai med kokostosca Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
1t 15min

Bringebærpai med kokostosca

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
1t 15min

Bringebærpai med kokostosca

Sommerpai med birngebær, rabarbra og kokos. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Supergod pai med bringebær og rabarbra under sprøtt dekke av kokos.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

3stk
Rabarbra(cirka 300 g)

Kokostosca

100g
0.5klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Miks smøret med hvetemel, sukker og eggeplomme til en deig i en kjøkkenmaskin, eller bland sammen for hånd. Trykk deigen ut opp til kanten i en ildfast form ca. 18 x 30 cm. Sett formen i kjøleskapet i 30 minutter.

  2. Skjær rabarbra i tynne skiver. Bland rabarbra, bringebær, sukker og potetmel i en bolle.

  3. Smelt smøret. Tilsett sukker, sirup, hvetemel, salt, fløte og kokos. La blandingen koke sammen til den tykner. Fordel rabarbra og bringebærfyllet i paien. Fordel kokosblandingen over. Stek paien midt i ovnen ved 175° i ca. 35 minutter.

  4. Dekk med folie hvis paien begynner å bli mye stekt. Server varm pai med pisket krem eller vaniljesaus.

Sommerpai med birngebær, rabarbra og kokos. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN