Bringebærrullekake med hvit sjokoladekrem Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Bringebærrullekake med hvit sjokoladekrem

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Bringebærrullekake med hvit sjokoladekrem

Lekker bringebærrullekake med deilig hvit sjokoladekrem av kremfløte, bringebær, mascarponeost og hvit sjokolade. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.5 (1 stemmer)
Bringebærrullen fylles med en fyldig krem, som er smakt til med hvit sjokolade.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

250g
2dl
Bringebær(fryste)

Pynt

3blad

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 250°. Kle en langpanne, ca. 30 x 40 cm, med bakepapir.

  2. Tin bringebærene til kakebunnen. Legg dem i en sil til du har 1/2 dl glatt mos.

  3. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt i hvetemel og bakepulver. Tilsett til slutt bringebærmosen og rør forsiktig deigen glatt.

  4. Fordel deigen ut i langpannen og stek kaken midt i ovnen i ca. 5 minutter. Strø litt sukker på den nystekte kaken og hvelv den opp ned på et bakepapir for å stivne.

  5. Hakk sjokolade og smelt den over varmt vannbad eller på lav effekt i mikroovnen. Pisk kremen lett, rør i mascarponeosten og den smeltede sjokoladen.

  6. Dra bort bakepapiret fra kakebunnen og fordel fyllet over. Strø over de dypfryste bærene. Er bringebærene store deles de i mindre biter. Rull kaken sammen fra kortsiden ved hjelp av matpapiret.

  7. Dryss litt melis over rullen ved servering og skjær gjerne rullen opp i biter. Server kaken med noen ekstra bringebær
    og mynte. Oppbevar i kjøleskapet.

Lekker bringebærrullekake med deilig hvit sjokoladekrem av kremfløte, bringebær, mascarponeost og hvit sjokolade. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN