Bringebærrullekake med hvit sjokoladekrem
Bringebærrullekake med hvit sjokoladekrem
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 250°. Kle en langpanne, ca. 30 x 40 cm, med bakepapir.
Tin bringebærene til kakebunnen. Legg dem i en sil til du har 1/2 dl glatt mos.
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt i hvetemel og bakepulver. Tilsett til slutt bringebærmosen og rør forsiktig deigen glatt.
Fordel deigen ut i langpannen og stek kaken midt i ovnen i ca. 5 minutter. Strø litt sukker på den nystekte kaken og hvelv den opp ned på et bakepapir for å stivne.
Hakk sjokolade og smelt den over varmt vannbad eller på lav effekt i mikroovnen. Pisk kremen lett, rør i mascarponeosten og den smeltede sjokoladen.
Dra bort bakepapiret fra kakebunnen og fordel fyllet over. Strø over de dypfryste bærene. Er bringebærene store deles de i mindre biter. Rull kaken sammen fra kortsiden ved hjelp av matpapiret.
Dryss litt melis over rullen ved servering og skjær gjerne rullen opp i biter. Server kaken med noen ekstra bringebær
og mynte. Oppbevar i kjøleskapet.