Bringebærruter
Bringebærruter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Bringebærruter

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Bringebærruter

Smakfulle ruter med bringebær og mandelflak. Pynt med pisket krem, kryddergrønt og ferske bringebær. Friske, enkle og saftige kaker. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Smakfulle biter med en deilig miks av bringebær og mandler.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pynt

3dl
Krem(pisket)
1pakke(r)
200g
Smør(mykt)
4stk
230g
Bringebær(fryste)

SLIK GJØR DU

  1. Rør smør og sukker luftig. Tilsett ett egg av gangen under omrøring. Bland mel med bakepulver, og sikt det forsiktig i under omrøring.

  2. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne ca. 25 x 35 cm. Strø over lett tinte bringebær og mandelflak.

  3. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 200˚ i 30–35 minutter.

  4. Bruker du ferske bringebær i kaken, er steketiden noe kortere. Sjekk med en kakenål.

  5. Avkjøl kaken på rist.

  6. Skjær den i biter, og server med pisket krem. Pynt med friske bringebær og mynte eller sitronmelisse, og sikt over litt melis

Smakfulle ruter med bringebær og mandelflak. Pynt med pisket krem, kryddergrønt og ferske bringebær. Friske, enkle og saftige kaker. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN