Bringebærruter med kremfyll og sprø topp
Bringebærruter med kremfyll og sprø topp Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min

Bringebærruter med kremfyll og sprø topp

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min

Bringebærruter med kremfyll og sprø topp

Disse rutene med bringebær, kremfyll og sprø topp er en nydelig og god dessert. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Kakedeigen er klassisk med en spennende topping.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Kle en liten langpanne, ca. 20 ganger 25 cm, med bakepapir.

    Hakk sammen smør, sukker, hvetemel, vaniljesauspulver og bakepulver til en deig i en kjøkkenmaskin.

    Trykk to tredjedeler av deigen ut i bunnen av formen. Fordel bringebærsyltetøy over.

    Rør sammen kremost og egg til en glatt krem. Fordel den utover syltetøyet. Bland kokosmasse i resten av deigen og arbeid sammen til den blir grynete. Strø smulene jevnt over ostekremen.

    Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 30 minutter.

    La den avkjøles i formen. Skjær den i biter, dryss over melis og server.

Disse rutene med bringebær, kremfyll og sprø topp er en nydelig og god dessert. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN