Bringebærtosca Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
50min

Bringebærtosca

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
50min

Bringebærtosca

Saftig bringebærkake med sprø toscatopping. Deilig kombinasjon av søte bringebær og mandelflak. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.9 (6 stemmer)
Sprø toscatopping og myk kake med søte bringebær er en fulltreffer! Du kan gjerne bruke andre typer frosne bær i kaken.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret, og la det avkjøles. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland sammen mel og bakepulver. Tilsett melblandingen, smør og fløte i eggedosisen, og rør til en jevn deig.

  2. Hell deigen i en bakepapirkledd langpanne, 30 x 40 cm. Tin bærene, og fordel dem jevnt over deigen.

  3. Stek kaken midt i ovnen ved 200° i ca. 30 minutter. Kjenn med en kakepinne om kaken er ferdig stekt.

  4. Sett ovnen på 250°.

  5. Bland sammen ingrediensene til toscatoppingen i en tykkbunnet kjele. La det koke på svak varme under omrøring. Hell og fordel toscarøren utover den varme kaken. Sett kaken tilbake i ovnen igjen litt høyt i ovnen.

  6. Stek kaken i 5–10 minutter til glasuren har fått en sprø topping.

  7. La kaken avkjøles, og skjær den i ruter ved servering.

Saftig bringebærkake med sprø toscatopping. Deilig kombinasjon av søte bringebær og mandelflak. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.9 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN