Brokkoli- og osteboller med karridipp Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Brokkoli- og osteboller med karridipp

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Brokkoli- og osteboller med karridipp

Brokkoli og ost griljert servert med karridipp Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.1 (16 stemmer)
Disse vegetariske bollene er perfekt å lage til fredagskvelden. Server dem gjerne med en salat og noen stekte potetbåter, så blir det en skikkelig middag.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5dl
1stk
0.5ts

Karridipp

2dl
Yoghurt(naturell eller gresk)
0.5stk
Agurk(i terninger)

SLIK GJØR DU

  1. Del brokkolien i biter, og la den koke i ca. 2 minutter. Avkjøl og la den renne godt av. Hakk brokkolien så fint du kan. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin, og sett på «pulsslag» 2–3 ganger på maks hastighet.

  2. Sett ovnen på 225°. Bland brokkolihakket med ost, griljermel, egg, salt og pepper. Form til 12 små avlange boller med hjelp av hendene. Legg dem på bakepapir på bakeplate.

  3. Stek brokkolibollene høyt oppe i ovnen i ca. 15 minutter. Snu bollene og stek videre i ca. 15 minutter.

  4. Rør sammen ingrediensene til dippen. Smak til med salt og pepper. Server bollene nystekt med dippen.

Brokkoli og ost griljert servert med karridipp Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.1 (16 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN