Brokkolikrem med grønn chili
Brokkolikrem med grønn chili Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Brokkolikrem med grønn chili

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Brokkolikrem med grønn chili

DIPP: Overrask med brokkolikrem, som forrett, dipp eller tilbehør til kjøtt eller fisk.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (2 stemmer)
Denne deilige, litt spicy kremen kan brukes som en guacamole, perfekt som dipp, en forrett eller tilbehør til rød eller hvit fisk.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Brokkoli(delt opp i jevne buketter)
0.5stk
Løk (kepaløk)(grovhakket)
1fedd
Hvitløk(grovhakket)
0.5stk
Grønn chili(grovhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Fres løk, grønn chili, og hvitløk i oljen til løken blir myk og blank.

  2. Kok opp omlag 1 liter vann. Kok brokkolien i vannet til den blir mør, men fortsatt er grønn.

  3. Ha brokkoli og løkmiksen i en blender og kjør den opp til en glatt og fin krem. Smak til med salt

DIPP: Overrask med brokkolikrem, som forrett, dipp eller tilbehør til kjøtt eller fisk.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (2 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN