Brownies med peanøtter og melkesjokolade
Brownies med peanøtter og melkesjokolade Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
1t

Brownies med peanøtter og melkesjokolade

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
1t

Brownies med peanøtter og melkesjokolade

Brownies med mørk sjokolade og peanøttsmørfyll. Toppes med deilig melkesjokoladetrøffel av kremfløte, melkesjokolade og salte peanøtter. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Fantastiske godbiter som du bare må prøve!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Hakk og smelt sjokoladen i en bolle over vannbad. Ta bollen av varmen.

  2. Pisk eller rør smør og sukker luftig. Tilsett ett egg om gangen under kraftig pisking. Rør i den smeltede sjokoladen.

  3. Bland mel, kakao og bakepulver. Sikt det i og rør sammen til en deig sammen med peanøttene. Fordel deigen ut i en form, ca. 25 x 35 cm i diameter, som er kledd med bakepapir.

  4. Rør sammen fyllet, og fordel det over deigen. Marmorer ved å dra en bordkniv gjennom røren.

  5. Stek kaken ved 175° på nederste rille i ovnen i ca. 35 minutter. Avkjøl kaken på rist.

  6. La fløten koke opp. Hakk sjokoladen. Ta fløten av varmen, og tilsett sjokoladen. Rør sammen til en glatt glasur. Bland i peanøtter, og fordel trøffelglasuren over kaken. Sett kaken kjølig slik at glasuren stivner. Skjær i ruter og server.

Brownies med mørk sjokolade og peanøttsmørfyll. Toppes med deilig melkesjokoladetrøffel av kremfløte, melkesjokolade og salte peanøtter. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN