Bruschetta med reker og avokado
Bruschetta med reker og avokado Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Bruschetta med reker og avokado

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Bruschetta med reker og avokado

Fantastisk bruschetta med reker Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.1 (16 stemmer)
Tradisjonelt lages italiensk bruschetta med tomat og hvitløk på ristet brød. Vi lager det med reker og avokado, som er en kjempegod smakskombinasjon.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
4skiver
Brød(landbrød)
1stk
Hvitløk(båt)

SLIK GJØR DU

  1. Rens rekene. Rist brødet. Rens og del hvitløkfeddet i to på lang og gni snittflaten på begge sider av det ristede brødet.


  2. Del avokadoen, ta ut steinen, og skjær fruktkjøttet i små terninger. Bland dem med rekene, og fordel det på brødskivene.


  3. Drypp over olje og eddik, dryss på basilikum, og server bruschetta nylagd til lunsj.

Fantastisk bruschetta med reker Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.1 (16 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN