Budapestrull
Budapestrull
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Pisk eggehvitene halvt stive, og tilsett sukkeret litt etter litt.
Hakk nøttekjernene og bland dem i eggehvite-massen sammen med hvetemel og kakao.
Hell røren i en bake-papirkledd langpanne (30 x 40 cm) og dryss daim-kuler på toppen.
Stek ved 175° i 15-20 minutter på midterste rille. Avkjøl ruladen i lang-pannen.
Pisk kremfløten stiv. Vend inn grovhakkede aprikoser og sjokolade-biter.
Hvelv ruladen over på et stykke bakepapir. Ta av papiret som ble brukt under steking.
Fordel aprikoskremen over kakebunnen.
Bruk bakepapiret til å rulle hele kaken sammen, men ikke for stramt. Fordi ruladen er laget av marengs, er det naturlig at den vil sprekke noe i over-flaten.
Kaken pakkes i bake-papiret og oppbevares kjølig til servering. Den bør serveres samme dag, ellers kan marengsen bli myk og seig.