Burgere med basilikumbrød Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Burgere med basilikumbrød

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Burgere med basilikumbrød

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1 (2 stemmer)
I stedet for hamburgerbrød kan du gjerne bruke to ristede skiver brød, gjerne daggammelt. Bacon setter god smak på burgerne, men kan selvfølgelig sløyfes. Det er forskjell på prisen på tomater. De vanlige tomatene er rimelige og fungerer godt som tilbehør i en burger. Kjøttdeig har varierende pris, så kommer du over et godt tilbud bør du kjøpe litt ekstra og legge i fryseren!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Kyllingkjøttdeig(eller vanlig kjøtdeig)
1pakke(r)
1klype(r)
Svart pepper(Smak til med )

Basilikumkrem

1fedd
Hvitløk(finhakket)
5stk
Basilikum(blader, finhakket. evt. 1 ts. tørket basilikum)
4stk
Brød(enten vanlig brød eller hamburgerbrød)
1stk
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Klipp eller skjær baconet i biter. Bland kyllingkjøttdeigen med bacon og pepper. Form
    til 4 burgere.

    Stek i smør, ca. 3 minutter på hver side. Etterstek under lokk i ca. 5 minutter, eller til burgeren er gjennomstekt og kjøttsaften er klar.

    Bland sammen ingrediensene til basilikumkremen og smak til.

    Server hamburgerne i et ristet hamburgerbrød med tomatskiver, kryddergrønt og basilikumkrem.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN