Byggrøt med havre
Byggrøt med havre Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
8t 5min

Byggrøt med havre

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
8t 5min

Byggrøt med havre

KJØLESKAPSGRØT: Litt forberedelser om kvelden, og du har frokost på få minutter. Server grøten med den toppingen du liker best.

Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Normal 0 21 false false false NO-BOK X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Vanlig tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif";} Forbered frokosten om kvelden og i løpet av noen minutter på morgenen har du en næringsrik og god grøt. Har du ekstra dårlig tid kan du også spise grøten kald.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Ha byggryn, havregryn, melk og salt i en gryte. Dekk til kjelen og sett den i kjøleskapet natten over, cirka åtte timer.

  2. Kok opp grøten under omrøring og la den småkoke under omrøring på svak varme i cirka fem minutter.

  3. Blir grøten for tykk, tilsetter du bare litt melk.

  4. Server med det du liker best, for eksempel hakkete nøtter, mandler og rosiner, som på bildet.

KJØLESKAPSGRØT: Litt forberedelser om kvelden, og du har frokost på få minutter. Server grøten med den toppingen du liker best.

Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN