Cannelloni
Cannelloni Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min

Cannelloni

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min

Cannelloni

Pastaplater fylt med kjøttdeig, kremost og parmesan. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Fylte ruller med smakfullt fyll og god saus er populær tapasmat.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
Kremost(mager, naturell)
2ss
Parmesan(revet)
1ss
Smør(til steking)
1ts
6stk
Lasagneplater(eller cannelloniruller )

Saus

4dl
1klype(r)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.

  2. Finhakk løken og skyll spinaten. Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt. Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen. Ha kjøtt­deigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.

  3. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg ­rullene i en ildfast form. Riv over parmesan og sett formen i steke­ovnen ved 225° i ca. 10 minutter.

Pastaplater fylt med kjøttdeig, kremost og parmesan. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN