Carbonara spesial  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Carbonara spesial

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Carbonara spesial

Deilig pasta carbonara er en fantastisk middag, og her får den en ekstra piff med stekte tomater og pinjekjerner Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.7 (11 stemmer)
Carbonara er en klassisk italiensk pastarett med bacon, egg og fløte. Det er en lett og rask rett å lage og den metter godt. Du kan gjerne bruke persille i stedet for basilikum.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken og la den renne av.

  2. Rist pinjekjernene i tørr stekepanne til de blir gylne.

  3. Stek bacon i terninger. Del tomatene i to og fres dem med mot slutten.

  4. Visp sammen egg, matfløte og revet ost. Bland avrent pasta med fløte-blandingen. Vend så inn resten av ingrediensene.

  5. Kvern pepper over og pynt med basilikum ved servering.

Deilig pasta carbonara er en fantastisk middag, og her får den en ekstra piff med stekte tomater og pinjekjerner Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.7 (11 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN