Carbonaragrateng
Carbonaragrateng Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
40min

Carbonaragrateng

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
40min

Carbonaragrateng

Deilig carbonaragrateng med bacon, spinat, hvitost, pastaskruer og ostesaus. Pasta i form er populært! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

Denne har god smak av bacon, spinat og rikelig med persille.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
1pakke(r)
250g
200g
1ts
1klype(r)
250g
Pasta(skruer)

Ostesaus

1.5ss
3dl
1dl
Hvitost (Gulost)(revet Jarlsberg)
1ts
1klype(r)
1bunt
Bladpersille(klippet)

SLIK GJØR DU

  1. Finhakk løk og skjær bacon i biter. Fres bacon og løk til det har fått en fin farge. Tilsett spinat og la alt bli gjennomvarmt. Avkjøl litt og bland i osten. Smak til med salt og pepper.

  2. Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne godt av. Fordel pasta i en smurt form. Legg over baconblandingen.

  3. Smelt smøret i en kjele og rør inn melet. Spe med melk og fløte under omrøring til en glatt saus. Ta sausen av varmen og rør i eggeplomme og revet ost. Krydre med salt og pepper.

  4. Fordel sausen over formen. Gratiner i formen midt i ovnen ved 225º i cirka 20 minutter til det har fått fin farge. Strø litt klippet persille over ved servering.

Deilig carbonaragrateng med bacon, spinat, hvitost, pastaskruer og ostesaus. Pasta i form er populært! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN