nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
40min
Carbonaragrateng
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
40min
Carbonaragrateng
Denne har god smak av bacon, spinat og rikelig med persille.
DETTE TRENGER DU
PERSONEROstesaus
1.5ss
1.5ss
3dl
3dl
1stk
1dl
Hvitost (Gulost)(revet Jarlsberg)
1ts
1klype(r)
1bunt
Bladpersille(klippet)
SLIK GJØR DU
Finhakk løk og skjær bacon i biter. Fres bacon og løk til det har fått en fin farge. Tilsett spinat og la alt bli gjennomvarmt. Avkjøl litt og bland i osten. Smak til med salt og pepper.
Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne godt av. Fordel pasta i en smurt form. Legg over baconblandingen.
Smelt smøret i en kjele og rør inn melet. Spe med melk og fløte under omrøring til en glatt saus. Ta sausen av varmen og rør i eggeplomme og revet ost. Krydre med salt og pepper.
Fordel sausen over formen. Gratiner i formen midt i ovnen ved 225º i cirka 20 minutter til det har fått fin farge. Strø litt klippet persille over ved servering.