Carpaccio med chili- og appelsindressing
Carpaccio med chili- og appelsindressing Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Carpaccio med chili- og appelsindressing

nivå
Lett
totalt
20min

Carpaccio med chili- og appelsindressing

Lettlagd og god forrett til et romantisk måltid. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)
Carpaccioen får et ekstra piff med gojibær, pinjenøtter og en frisk chili- og appelsindressing.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
200g
Indrefilet av storfe(okse, tynt skåret)
0.25stk
1klype(r)
1klype(r)
2ss
Pinjekjerner(ristede)
50g
Parmesan(høvlet)

SLIK GJØR DU

  1. Fordel kjøttet på fire tallerkener. Vask og tørk appelsinen og riv skallet av 1/4 appelsin. Bland den med saften av 1/2 appelsin, olivenolje, chilipasta og balsamico. Smak til med salt og pepper.

  2. Legg gojibærene i dressingen og hell den over kjøttet. Dryss over pinjekjerner, parmesanflak og salat. Server gjerne små knekkebrød til.

Lettlagd og god forrett til et romantisk måltid. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN