Champignonkylling i form Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Champignonkylling i form

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Champignonkylling i form

Deilig kyllingform. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.2 (4 stemmer)
Med en spiseskje dijonsennep i fløten har du en perfekt og lettlaget saus til kyllingfileten.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1klype(r)
1klype(r)
1ss
Olivenolje(til steking)
2stk
0.5dl
Basilikum(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225˚. Vask og tørk kyllingfiletene. Skjær i biter. Krydre med salt og pepper. Stek bitene gylne i litt olje.

  2. Del løk i båter, legg i bunnen av en ildfast form sammen med tomater som er delt i to. Legg kyllingen oppå.

  3. Skjær champignon i skiver og legg i en kjele. Hell på fløte og kok opp. Tilsett sennep og basilikum og la det koke i 5–8 minutter. Smak sausen til med salt og pepper og hell den over filetene.

  4. Sett formen inn i ovnen og stek i ca. 15 minutter. Server med nykokte poteter eller kokt ris.

Deilig kyllingform. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.2 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN