nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min
Champignonkylling i form
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min
Champignonkylling i form
Med en spiseskje dijonsennep i fløten har du en perfekt og lettlaget saus til kyllingfileten.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 225˚. Vask og tørk kyllingfiletene. Skjær i biter. Krydre med salt og pepper. Stek bitene gylne i litt olje.
Del løk i båter, legg i bunnen av en ildfast form sammen med tomater som er delt i to. Legg kyllingen oppå.
Skjær champignon i skiver og legg i en kjele. Hell på fløte og kok opp. Tilsett sennep og basilikum og la det koke i 5–8 minutter. Smak sausen til med salt og pepper og hell den over filetene.
Sett formen inn i ovnen og stek i ca. 15 minutter. Server med nykokte poteter eller kokt ris.