Charlotte Mohns kjøttpudding
Charlotte Mohns kjøttpudding Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
50min

Charlotte Mohns kjøttpudding

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
50min

Charlotte Mohns kjøttpudding

SOM KJØTTKAKER: Barn som liker konsistensen av pølser og kjøttkaker, liker også kjøttpudding.

Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.2 (6 stemmer)
Den gode gamle kjøttpuddingen er lettere og mindre krevende å lage enn kjøttkaker. - Det er enkelt å like retten. Barn som liker konsistensen av kjøttkaker, liker også kjøttpudding, sier Charlotte Mohn.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
800g
Kjøttdeig(malt kjøtt)
4ts
2ss
Potetmel(toppede skjeer)
2stk
5dl
Melk(eventuelt vann eller fløte til løs konsistens)
Svart pepper(smak til)
Muskatnøtt(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Bland kjøttet med salt til deigen blir seig.

  2. Ha massen i en brødform og stek i ovn på 180 grader i 45-50 minutter

  3. Tilsett potetmelet og deretter egg. Spe med kald væske til du får en løs konsistens.

  4. Smak til med pepper og muskat.

SOM KJØTTKAKER: Barn som liker konsistensen av pølser og kjøttkaker, liker også kjøttpudding.

Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.2 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN