Chevré på epleskiver med timian
Chevré på epleskiver med timian Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Chevré på epleskiver med timian

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Chevré på epleskiver med timian

Enkel smårett som gjør seg godt som forrett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Dette er en spennende smårett du kan overraske med. Timian setter en ekstra spiss på retten.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
6skiver
Chevre(chevré fra Haukeli anbefales.)
1klype(r)
5stk
Timian(blader)
1stk
Timian(til pynt)

SLIK GJØR DU

  1. Skyll eplene og stikk ut kjernehus. Del eplene i 2 cm tykke skiver.

    Legg eplene i en oljesmurt ildfast form. Legg en skive chevré på hver eplebit.

    Dryss med timian, pepper, sukker og smør.

    Sett formen inn på rist midt i ovnen og stek ved 225º i ca. 5–10 minutter eller til sukkeret er
    karamellisert og eplet er bakt og osten blir kremaktig. Server retten straks.

Enkel smårett som gjør seg godt som forrett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN