Chili med chorizo
Chili med chorizo Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Chili med chorizo

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Chili med chorizo

Deilig gryterett med chili og chorizo Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Chorizo er en spekepølse med ­karakteristisk smak, som harmonerer godt i denne gryten med kjøttdeig. Sambal oelek er en sterk chilipasta du kjøper på glass, så bruk den med forsiktighet.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Til servering

2dl
Hvitost (Gulost)(Revet Jarlsberg eller Norvegia)
1boks(er)
1pakke(r)
Maistortilla(Tortilla-chips)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær pølse i skiver. Rens løk og skjær i båter. Rens og hakk ­hvitløken. Stek pølse og løk i smør i en stekepanne.

  2. Legg det over i en kjele og stek kjøttdeigen slik at den blir smuldret.

  3. Ha det i kjelen med det øvrige og tilsett tomater, salt og sambal oelek. La alt koke i noen minutter og smak til. Strø over persille.

  4. Server med tilbehøret. Også kokt ris passer til gryten.

Deilig gryterett med chili og chorizo Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN