Chili- og rekepai
Chili- og rekepai Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
35min

Chili- og rekepai

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
35min

Chili- og rekepai

Chili- og rekepai med få, men gode ingredienser. Perfekt som både lunsj og middag. Smakfull og enkel pai. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

I denne paien er det få, men gode ingredienser! Bruk reker fra boks eller skrell selv. Bruk ferdig paideig eller lag din egen; Grunnoppskrift til paideig. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

3stk
3g
200g
Reker(rensede)

SLIK GJØR DU

  1. Trill deigen ut i formen og trykk til langs bunn og opp langs kanten på en paiform, ca. 24 cm i diameter. 

  2. Visp sammen eggene og bland med cottage cheese, rekene og den revne osten. Hell blandingen i paiskallet. Stek paien i nedre del av ovnen 200° i ca. 30 min. til den har satt seg.

Chili- og rekepai med få, men gode ingredienser. Perfekt som både lunsj og middag. Smakfull og enkel pai. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN