Chilifilet med linsesalat
Chilifilet med linsesalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t

Chilifilet med linsesalat

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t

Chilifilet med linsesalat

Ovnsstekt svinefilet med krydder, servert med linsesalat. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Linser er godt tilbehør, og du kan også kjøpe dem ferdig i bokser.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Pensle kjøttet med soya og legg det i et ildfast fat. Strø over krydder og salt. Sett inn et steketermometer og stek ved 200° i ca. 30 minutter, til kjernetemperaturen er 70°.

  2. Kok linsene knapt møre etter anvisning på pakken. Del tomatene i biter. Skjær bort skall og midtstokken i ananasen. Skjær ananas i biter. Del sukkererter på langs og løk i tynne ringer.

  3. Bland kokte linser med tomater, ananas, sukkererter, rødløk og skylt spinat. Strø nøttene over salaten.

  4. Skjær opp fileten i tynne skiver, enten varm eller kald. Server med salaten. Drypp søt chilisaus over kjøttet.

Ovnsstekt svinefilet med krydder, servert med linsesalat. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN